Senaste inlägget på Grod-bloggen:

  • 05102020 gz 2

    Meditation innan dyk ? - Nej - Jag bara sitter och andas så att kalket "startas" och börjar reagera med CO2 innan dyket. För några veckor sedan, i slutet på september, åkte vi på en långhelg till Gotland. 5 dyk var planerade på 3 dagar. Trots en del vind lyckades planen och vi fick se en hel del under ytan och av gotland när det är som bäst, dvs tidig höst. Mer om det i nästa Grodblad.    

    Written on Monday, 05 October 2020 03:26 in Grodblogg Read 46 times

Dyk med oss

Skarmavbild 2019 04 03 kl. 19.09.06

Om du inte är medlem; Vi är klubben för dig som vill göra trygga, roliga och spännande dyk i Stockholms skärgård. Som medlem får du medlemskap i SSDF, billig luft, olycksfallsförsäkring och tidningen Sportdykaren. Du kan anmäla dig via log in länken men du måste samtidigt per mail anmäla dig till vår Kassör.

Vi planerar alla våra utfärder på en dåld Facebook grupp. Här ser du snacket innan, planeringen och inbjudan. Vi har under flera år sponsrat alla klubbdyk med luftfyllningen och så är det gratis korv efteråt också! Söke på ordet "Gordmännen" på FB och begär medlemskap. Prova på

Kolla in vattentemperaturen

Är det dax att dyka?, ha koll på isobarer, vind, våghöjd och vattentemperaturen på windy.com. På deras hemsida kan man också se prognoser för ett dygn framåt. Helt perfekt.