Senaste inlägget på Grod-bloggen:

  • L1000688 4

    Bara så alla vet, en del i vår dykpraxis är att all luft som fylls där Grodmännen betalar för luften ska komma från kontrollerade källor. Därför har LÅ kollat sin kompressor och den gick igenom med stort A. Super !!  Utöver denna investering har klubben även införskaffat en heliumanalysator. Så nu kan vi kontrollmäta alla blandningar som görs på ett bättre sätt. Den finns hos LÅ.  Allt detta har vi råd med för vi får ju ett bidrag för baden vi rensar 3ggr per år åt Täby kommun. (Foto:Håkan Holm, en veteran i klubben)

    Written on Wednesday, 20 May 2020 15:23 in Grodblogg Read 60 times

Dyk med oss

Skarmavbild 2019 04 03 kl. 19.09.06

Om du inte är medlem; Vi är klubben för dig som vill göra trygga, roliga och spännande dyk i Stockholms skärgård. Som medlem får du medlemskap i SSDF, billig luft, olycksfallsförsäkring och tidningen Sportdykaren. Du kan anmäla dig via log in länken men du måste samtidigt per mail anmäla dig till vår Kassör.

Vi planerar alla våra utfärder på en dåld Facebook grupp. Här ser du snacket innan, planeringen och inbjudan. Vi har under flera år sponsrat alla klubbdyk med luftfyllningen och så är det gratis korv efteråt också! Söke på ordet "Gordmännen" på FB och begär medlemskap. Prova på

Kolla in vattentemperaturen

Är det dax att dyka?, ha koll på isobarer, vind, våghöjd och vattentemperaturen på windy.com. På deras hemsida kan man också se prognoser för ett dygn framåt. Helt perfekt.