Senaste inlägget på Grod-bloggen:

  •  

    Skarmavbild 2024 01 15 kl. 17.01.28

    Nu har tiden för isdykning startat igen. I helgen som var testdök vi Largen. Enkel o bra. Isen var ca 20cm tjock varav 50% var ganska poröst och resten kärnis. Eftersom det låg snö på isen var det ganska mörkt. Vid hålet hade vi ca 3m djup. På djupet var sikten super och vi (LÅ och jag) kunde se hela cirkeln vi (Peter & Göran) hade skottat från botten. Det blev 2st 30 min dyk. Efteråt avslutade vi med lidel-korv o eftersnack. På vägen hem knäcktes gåtan för nästa dykprojekt, Gräddövraket.  

    Written on Monday, 15 January 2024 16:02 in Grodblogg Read 38 times

Dyk med oss

Skarmavbild 2019 04 03 kl. 19.09.06

Om du inte är medlem; Vi är klubben för dig som vill göra trygga, roliga och spännande dyk i Stockholms skärgård. Som medlem får du medlemskap i SSDF, billig luft, olycksfallsförsäkring och tidningen Sportdykaren. Du kan anmäla dig via log in länken men du måste samtidigt per mail anmäla dig till vår Kassör.

Vi planerar alla våra utfärder på en dåld Facebook grupp. Här ser du snacket innan, planeringen och inbjudan. Vi har under flera år sponsrat alla klubbdyk med luftfyllningen och så är det gratis korv efteråt också! Söke på ordet "Gordmännen" på FB och begär medlemskap. Prova på

Kolla in vattentemperaturen

Är det dax att dyka?, ha koll på isobarer, vind, våghöjd och vattentemperaturen på windy.com. På deras hemsida kan man också se prognoser för ett dygn framåt. Helt perfekt.

 

Log in

För att kunna loga in på hemsidan behöver man vara medlem. Inloggning fås av webmaster, se rubriken "Kontakter"

En Dykklubb för skandinaviska vatten