Senaste inlägget på Grod-bloggen:

  • L1000257 2

    Årsmötet avklarat. 2019 ligger nu i arkivet för minnen. Härlig dag på Ålands hav hade vi med både fint väder o kul stämning. Bland annat beslutades att styrelsen till nästa årsmöte ska tar fram en plan för vad vi vill göra för att fira av klubbens 50 års dag. Det ska bli kul ! Till 2020 års styrelsen valdes Håkan Wiking som ny ledamot och jag återvaldes (André). Johan fick ånyo förtroende som ordförande och Lars Åke har ett år kvar på sin post. ?

    Written on Saturday, 07 March 2020 21:31 in Grodblogg Read 17 times

Dyk med oss

Skarmavbild 2019 04 03 kl. 19.09.06

Om du inte är medlem; Vi är klubben för dig som vill göra trygga, roliga och spännande dyk i Stockholms skärgård. Som medlem får du medlemskap i SSDF, billig luft, olycksfallsförsäkring och tidningen Sportdykaren. Du kan anmäla dig via log in länken men du måste samtidigt per mail anmäla dig till vår Kassör.

Vi planerar alla våra utfärder på en dåld Facebook grupp. Här ser du snacket innan, planeringen och inbjudan. Vi har under flera år sponsrat alla klubbdyk med luftfyllningen och så är det gratis korv efteråt också! Söke på ordet "Gordmännen" på FB och begär medlemskap. Prova på

Kolla in vattentemperaturen

Är det dax att dyka?, ha koll på isobarer, vind, våghöjd och vattentemperaturen på windy.com. På deras hemsida kan man också se prognoser för ett dygn framåt. Helt perfekt.