Grodblogg

Nedan finner du inlägg om allt möjligt omkring dykning, kronologiskt ordnade. För de som har access kan man lägga till nya inlägg via en rubrik under "klubbdokument", nytt blogginlägg. I menyn till höger finns klubbens samlade arkiv av dokument, i princip alla styrelseprotokoll, årsmötesprotokoll, medlemlistor, etc. Mycke av materialet kan bara ses om man är medlem och inloggad på sidan. 

Årsmöte 2018

  • Saturday, 17 March 2018 13:49

gm2018

Nu har det passerat några vecker sedan årsmötet på Ålands hav. En fin tradition har det blivit. Detta år med tillskottet av at Stefan Mann med familj dök upp efter årsmötet. Han var klubbens ordförande under ett antal år under de första åren av 2000 talet. Inte så mycke nytt avhandlades men, vi har återinfört juniormedlemskapet. Det är nog bra. Sedan uppdaterades medlemsavgiften efter att SSDF höjde slutet förra året. Detta för att vi inte ska skapa ett minus under åren utan att det ska betala sig själv. 

Idag signerade alla protokollet. Detta gjordes på dykmässan i Nacka. Johan /vår ordförande/ greppade jag i dyk-baren med en öl i handen, Håkan o Lena vid shopping av LED lampa och Håkan M i kafferterian. :)) Alla skrev under så nu ligger protokollet på hemsidan att läsas vid intresse. Det som saknas är revsionsberättelsen men den kommer nog snart. Imorgon dyker vi i Kungshamn klockan 13. Det sägs vara isfritt där.

dykm2018  

More in this category: « Isdyk Klubbtur till Stan »