Grodblogg

Nedan finner du inlägg om allt möjligt omkring dykning, kronologiskt ordnade. För de som har access kan man lägga till nya inlägg via en rubrik under "klubbdokument", nytt blogginlägg. I menyn till höger finns klubbens samlade arkiv av dokument, i princip alla styrelseprotokoll, årsmötesprotokoll, medlemlistor, etc. Mycke av materialet kan bara ses om man är medlem och inloggad på sidan. 

Årsmöte på Ålands Hav

  • Sunday, 21 February 2016 10:49

Skarmavbild 2016 02 21 kl. 11.48.40

Årsmöte Grodmännen 2016: Nu är vå åter hemma igen från en härlig dagskryssning på ålands hav och årsmöte med Grodmännen. Mötet började med ett glas skumpa och sedan bockades agendan av med stor nogrannhet och inlevelse. Värt/nytt att notera är att bla Kalle E nu ingår i styrelsen som ledamot och att Per E tar över förtroendeposten som valberedningens ordförande ;))

I övrigt kunde i alla fall jag konstatera att klubbens ekonomi nu ser lite bättre ut igen efter några tuffa år på nollgränsen. Det bådar gott för aktivitetskontot. Vår största utgift är medlemskapet i SSDF. För pengarna får vi bla en dykförsäkring och medlemstidningen.

Efter mötet blev det en del tax fri samt ett kort barbesök innan vi åt den sedvanliga buffen. Det blåste ca 10m/s så gungade gjorde det också.