Grodblogg

Nedan finner du inlägg om allt möjligt omkring dykning, kronologiskt ordnade. För de som har access kan man lägga till nya inlägg via en rubrik under "klubbdokument", nytt blogginlägg. I menyn till höger finns klubbens samlade arkiv av dokument, i princip alla styrelseprotokoll, årsmötesprotokoll, medlemlistor, etc. Mycke av materialet kan bara ses om man är medlem och inloggad på sidan. 

Sommaruppehåll

  • Wednesday, 26 June 2019 06:10

IMG 0016 2

Så var första halvåret 2019 dykavklarat. Nu i juli blir det inte mycke dykutfärder via klubben, det börjar först igen i Augusti då vi tänkt starta med ett avrostningsdyk vid djurö vattenverk. Sedan har vi som vanligt vårat bad-rens-dyk med Täby kommun, det sista för i år är den 8 augusti. Detta är ju också ett bra tillfälle att testa utrustning och träffa andra medlemmar. Om man är ny i klubben är det ju extra kul.  I maj och i juni plockade vi upp en hel del småskräp under rensdyken men stora saker var det mer sparsamt med, endast ett större fynd togs upp (av Honken), en kundvagn. Och det är ju bra att inte den hamnade i någons huvud vid badlek!  

Skarmavbild 2019 06 26 kl. 07.41.38

I höst planera vi en hel del aktiviteter, se dykplaner. Det blir både en vrakdyk/Kristiansand Norgeresa, en sponsrat dalarövrak-dyktur med Tessie, kanske en helg på Langesund med 20-30m dyk och så lite landdyk runtom stockholm... med mera.... Har ni fler ideer än det som är uppsatt i dykplanen hör av er i FB gruppen.

Ett annat projekt att avsluta i höst är att vi i styrelsen har uppdaterat vår dykprais som jag tror kommer ut på hemsidan under Augusti. Inga stora ändringar men ändå bra att hålla den aktuell. Alla får naturligtvis chansen att komentera den innan vi spikar den helt.

Vi kommer också att sponsra en luftkontroll av kompressorn vi köper luft av i höst. Vi vill vara säkra på att luft som klubben sponsrar är OK.