Grodblogg

Nedan finner du inlägg om allt möjligt omkring dykning, kronologiskt ordnade. För de som har access kan man lägga till nya inlägg via en rubrik under "klubbdokument", nytt blogginlägg. I menyn till höger finns klubbens samlade arkiv av dokument, i princip alla styrelseprotokoll, årsmötesprotokoll, medlemlistor, etc. Mycke av materialet kan bara ses om man är medlem och inloggad på sidan. 

Vad händer...

  • Sunday, 21 November 2021 10:49

Skanna 2021 11 21 09.12.48 4

Det har ju varit lite stilla med klubbdyken ett tag nu men nu i höst har vi i alla fall haft en resa till Norge och en del utfärder till kända platser i Stockholms omnejd. Låt oss hopps att trenden fortsätter. I kalenderns står fortfarande 3 dyk till i år. Förra veckan gjorde vi också en hel kväll i stan. Det startade med ett besök på det nya Vrakmuseet och därefter åt o drack vi gått på restaurang Pelikanen. Det blev totalt 13 personer var med och jag la huvudet på kudden först kl 24:00 så det måste väl ses som lyckat.

Under hösten har vi (LÅ) också börjat planera för ett årsmöte på Vikingline i början av nästa år. 2022 är också året som Klubben fyler 50 år. Hoppas vi hittar på något kul till detta. Hade varit kul om Timo hade varit med, men dessvärre går ju inte det längre. Han var ju med o startade det hela på 70 talet. 

Vi funderar på att ta fram en ny klubb T skirt. Klubb emblemet på framsidan och Göran Olssons dykarbild (med 2 dykare mot ett vrak) på ryggen.